LAVATRICE INDESIT BWE 81484 WSSS EU

Original price was: 60000 L.Current price is: 54000 L.

Kodi : LA10772
Garanci : 60 muaj

KAPACITETI8 kg

KURSIMI I ENERGJISEA+++ (-10%)

NUMRI I RROTULLIMEVE1400 rpm

TEKNOLOGJIA E MOTORRITInverter

MATERIALI I KAZANITInoks

Paneli KontrollitElektro-Mekanik

NUMRI I PROGRAMEVE16

PROGRAME TE DEDIKUARAKunder Njollave, Delikate, Eco

PROCESE TE SHKURTRA20 min, 30 min, 44 min, 60 min

OPSIONENisje e Vonuar, Bllokim Per Femijet, Vetëpastrim

OPSIONE EKSTRAWater Balance Plus[Një sensor i veçantë peshon sasinë e rrobave për të rregulluar automatikisht sasine e ujit qe nevojitet, me shume kursim uji dhe energjie], Push & Wash [Vetem me nje shtypje mund te lani rrobat mikse(pambuk+sintetike) ne 30°C per 45min]

NIVELI I ZHURMES52 dB

INSTALIMIQendrim i Lire

DIMENSIONET (GJ x TH x L)60 cm x 62 cm x 85 cm

 

Sale!